Zelenović: Vučiću shvati, Marinika neće stati!

Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović najoštrije je osudio govor mržnje i preteće poruke koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio Mariniki Tepić, potpredsednici Stranke slobode i pravde koja već danima ukazuje na aferu Krušik i nezakonitosti u trgovanju vojnom opremom.

„Vučiću shvati, Marinika neće stati! Predsedniče Srbije, nemate Vi problem sa Marinikom Tepić, Vi imate problem sa istinom da je vrh države do guše upleten u kriminal u namenskoj industriji, imate problem što to više ne možete to da sakrijete. Možete da pretite i Mariniki Tepić i Jugoslavu Ćosiću, možete da kao ličnog taoca držite uzbunjivača Aleksandra Obradovića, ali razumite, da nema njih progovorio bi neko drugi, jer se istina ne može sakriti.“ -naglasio je Zelenović

„Umesto što pretite nezaštićenoj ženi, odgovorite javnosti ono što vas pita čak i vaš politički otac Vojislav Šešelj: da li su privatne firme povezane sa Brankom Stefanovićem kupovale od Krušika vojnu opremu po nižim cenama od državne firme SDPR i kolika šteta je naneta državi Srbiji?“- upitao je Zelenović.
„U svakoj pristojnoj zemlji za 24 sata kompletna vlast bi podnela ostavke, čim bi isplivalo u javnost da je otac ministra policije glavni trgovac oružjem, a vi mislite da medijskim manipulacijama i zamenom teza možete da držite celu naciju u stanju hipnoze.“- istakao je Zelenović

„Danas govori Marinika, a pita Jugoslav. Sutra to može biti bilo ko drugi. Ljudi su se oslobodili straha a to je uvek prvi znak da se autoritarnoj vlasti bliži kraj.“- rekao je Zelen„Dragan J. Vučićević, urednik Informera, i Nebojša Krstić, analitičar medija, na TV Pink izneli su neverovatnu konstrukciju da su Vam teška pitanja na konferenciji za novinare izazvala pogoršanje zdravstvenog stanja i da ste zbog toga završili u bolnici. Da ne bude zabune, mi vam svi želimo dobro zdravlje, ali tražimo da se u Srbiji poštuje zakon i da budemo normalna zemlja, a to danas nismo. Zbog Vas nismo normalna zemlja, predsedniče.“ – zaključio je predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović.