Zašto je HK “Krušik” u blokadi i prinudnoj naplati?

Савез за Србију (СЗС) деманти ХК “Крушик” из Ваљева којим се негира да је та корпорација у финансијским проблемима, већ да, како истичу, настављају тренд раста, сматра бесмисленом манипулацијом јавности, баш као и табелу са финансијским резултатима у којој истичу позитивно пословање од 2014. до 2018. године.

Ако ХК “Крушик” није пред банкротом, већ како се тврди “наставља тренд раста и развоја пословања који је започет од 2014. године па до данас”, зашто су у систему дужника Народне банке Србије (НБС) у принудној наплати?

Свако ко оде на сајт НБС и уђе у поље претраживања дужника у принудној наплати, видеће да је ова компанија одбрамбене индустрије у блокади од 2016. године до данас у износу од невероватних 508.053.031,34 динара.

Зато, још једном питамо, како је могуће да ХК “Крушик”, поред таквог биланса успешног пословања којима се хвале има вишемилионски дуг и притом тврде да им партнери са којима послују уплаћују новац у целости за испоручену робу, попут фирме ГИМ, у којој је ангажован отац министра унутрашњих послова Небојше Стефановића?

У прилогу принтскрин са НБС, од 07.11.2019.