[VIDEO] Poslati u Brus da brane Jutku isti oni koji su umalo ubili Borka Stefanovića

Batinaši koji su poslati da štanglom razbiju glavu Borku Stefanoviću u Kruševcu krajem prošle godine, danas su bili na novom radnom zadatku – u Brusu, da brane Milutina Jeličića Jutku, sada već bivšeg predsednika opštine, koji je seksualno zlostavljao više žena.

Preko 20 batinaša koji su pod direktnom kontrolom Bratislava Gašića, danas su poslati na prehodno najavljeni opozicioni skup ispred zgrade opštine Brus, sazvan da bi se zahtevalo usvajanje ostavke Milutina Jeličića Jutke. Poslati su da provociraju, prete i vređaju, a među njima bio je i Saša Delić, šef komunalne policije u Kruševcu, koji je viđen na licu mesta i prilikom pokušaja ubistva Borka Stefanovića.

Ovo je još jedan pokušaj režima da dovođenjem svojih batinaša na opozicione skupove zastrašuje narod demonstriranjem siledžijstva. Takođe, dokaz je da se Srpska napredna stranka ne odriče svojih ljudi osumnjičenih za pokušaje ubistva, seksualna uznemiravanja i druga teška krivična dela, te da povremenim predstavama za javnost i političkim „kažnjavanjem“ svojih nasilnika, zapravo pokušava da sakrije i zaštiti kriminalce u svojim redovima.