Veselinović: Vučić preko svog glasnogovornika Đukanovića nastavlja napad na Tanju Fajon

Aleksandar Vučić preko svog glasnogovornika Vladimira Đukanovića nastavlja napad na Tanju Fajon ponovo joj poručujući da se ne pravi pametna,  određujući joj sa kim sme, a sa kim ne sme da se viđa kad dođe u zvaničnu posetu Beogradu.

Na spisak optužbi ovoga puta je dodato i to što je Tanja Fajon navodno bila Sorošev stipendista. To što se Aleksandar Vučić viđa sa Sorošem, što je njegov sin više puta dolazio na sastanak sa Vučićem u Beograd  je nebitno. Stari dobri radikalski rečnik u kome se ljudi nazivaju Soroševim plaćenicima, idiotima i slično uvek izbije iz predstavnika otcepljenog dela Šešeljeve Srpske radikalne stranke.

Predstavnici međunarodne zajednice su se na sastanku sa Aleksandrom Vučićem, kao i na osnovu reakcija onih koji govore ono što on misli ali ne sme da kaže poput Đukanovića i Vulina, mogli uveriti u šta se pretvorila Srbija. Mogli su da shvate da bez prihvatanja zahteva protesta 1 od 5 miliona i pravljenja rešenja za prevazilaženje političke krize po ugledu na Severnu Makedoniju i Crnu Goru, nema izbora u Srbiji.  Na njima je da ili to javno saopšte ili da prihvate ulogu saveznika čoveka koji ih vređa i nipodaštava na najprimitivniji mogući  način.

A što se tiče hospitalizacije predsednika želimo mu brzo ozdravljenje kako bi odgovorio na pitanja kriminala i korupcije u njegovom okruženju, a pre svega šta radnik Telekoma i otac ministra policije u radno vreme radi u fabrici namenske industrije kao predstavnik privatne firme koja trguje oružjem?

Janko Veselinović,
predsedavajući Saveza za Srbiju