U subotu skup srpske opozicije za bojkot

Српска опозиција одлучна у поштовању својих обећања и става грађана о нужности обезбеђивања услова за слободне и поштене изборе и слободне медије, а која је, због њиховог непостојања, донела одлуку о бојкоту пролећних избора, одржаће први заједнички скуп у суботу, 1. фебруара 2020. године, у Београду у Комбанк дворани.

Њиме ће бити означен почетак заједничке кампање бојкота лажних избора, које мимо свих демократских принципа намерава да организује режим Александра Вучића. На скупу ће бити послата снажна порука српске опозиције да такви избори, у потпуном медијском мраку, уз покушај гашења и последњих светионика слободне мисли, нису избори већ потпуни слом правне државе и остатака демократских институција. Одлучнија него икада до сада, српска опозиција ће на том скупу послати поруку о значаја бојкота као фазе у борби за слободне изборе и стварања услова за нормалан живот у Србији.

Након скупа у Комбанк дворани и усвајања заједничког документа, учесници ће у протестној шетњи да оду до Радио телевизије Србије, као симбола и центра медијског мрака у Србији.