U subotu skup srpske opozicije za bojkot

Srpska opozicija odlučna u poštovanju svojih obećanja i stava građana o nužnosti obezbeđivanja uslova za slobodne i poštene izbore i slobodne medije, a koja je, zbog njihovog nepostojanja, donela odluku o bojkotu prolećnih izbora, održaće prvi zajednički skup u subotu, 1. februara 2020. godine, u Beogradu u Kombank dvorani.

Njime će biti označen početak zajedničke kampanje bojkota lažnih izbora, koje mimo svih demokratskih principa namerava da organizuje režim Aleksandra Vučića. Na skupu će biti poslata snažna poruka srpske opozicije da takvi izbori, u potpunom medijskom mraku, uz pokušaj gašenja i poslednjih svetionika slobodne misli, nisu izbori već potpuni slom pravne države i ostataka demokratskih institucija. Odlučnija nego ikada do sada, srpska opozicija će na tom skupu poslati poruku o značaja bojkota kao faze u borbi za slobodne izbore i stvaranja uslova za normalan život u Srbiji.

Nakon skupa u Kombank dvorani i usvajanja zajedničkog dokumenta, učesnici će u protestnoj šetnji da odu do Radio televizije Srbije, kao simbola i centra medijskog mraka u Srbiji.