Srpska opozicija: Huligani predvođeni režimskim poslušnicima večeras planiraju nove napade

Huligani predvođeni režimskim poslušnicima večeras planiraju nove napade na policiju i građane koji mirno protestuju.
Upozoravamo organizatore haosa da postoje čestiti policajci koji nas informišu o svemu što spremaju i da će svi koji su umešani u ovakve opasne poslove odgovarati pred zakonom kada Srbija postane slobodna zemlja.
Odgovornost za sve što se dešava na ulicama Srbije je na Vučićevom režimu koji upravlja i huliganima i policijom. Dokaz za to je i sinocnje odsustvo uniformisane policije ispred skupstine Srbije koje je posledica procene da protesti treba da prodju bez policijske brutalnosti dok je Vučić u Parizu zbog čega je režim izdao naređenje svojim huliganima da se odmore jedan dan.
Građani imaju pravo na miran protest zbog svega što im ovaj bahati, nestručni i kriminalni režim radi i zato poručujemo onima koji inspirišu i organizuju divljanje da neće ostati skriveni u svojim kancelarijama iz kojih komanduju državnim terorom.