Скандалозном изјавом Ана Брнабић свела спољну политику на признање Косова и слабљење односа са Русијом

Александар Вучић мора да престане да се игра државе и да поверава најодговорније послове Вулинима, Стефановићима, Весићима, Гашићима, Шарчевићима и другим неспособним кадровима. Недела ових људи остављају озбиљне последице на државне интересе и интересе грађана Србије.

Ана Брнабић је јучерашњом скандалозном изјавом да се нада да ће Русија изгубити превелику политичку тежину коју сада има када се разреши косовски проблем и да ће се односи са Русијом свести на енергетску сарадњу, ипак показала да је најгора од најгорих. Жена која вређа опозицију, шири мржњу и исмева извештај Европске комисије о евроинтеграцијама Србије, својим непримереним изјавама угрожава интересе земље коју представља.

Уместо актуелне спољне политике која се по премијерки своди на признање Косова и слабљење односа са Русијом, Србија треба да негује најбоље односе како са својим суседима, тако и са ЕУ, САД, Кином и Русијом, као једним од наших најближих партнера.