Савез за Драгачево: Пољопривредници на нашој листи гарант спровођења мера за пољопривреду

Милан Радичевић, носилац листе Савез за Србију – Савез за Драгачево истакао је да се на листи, која на изборе излази под бројем 4, налази неколико Драгачевских пољопривредника који су предложили добре мере за развој пољопривреде и да су то кључне тачке програма Савеза за Драгачево.

“Залагаћемо се да буџет за пољопривреду буде максимално могућ у оквирима закона, а то је 35 милиона динара и да сви наши пољопривредници имају корист од овог буџета. Зато ћемо субвенционисати кредите за пољопривреду и увести регрес за садни материјал” – рекао је Радичевић.

По његовим речима, нису само битне мере које неко предлаже, већ и ко су људи који ће споводити те мере. “На нашој листи су заступљени људи из свих крајева Драгачева и људи различитих занимања. Имамо неколико пољопривредника и њихово присуство на листи је гарант да ћемо ове мере спроводити како треба” – закључио је носилац листе Савез за Србију – Савез за Драгачево.

Савез за Драгачево