Savez za Dragačevo: 20% jeftinije sadnice i oprema subvencionisanjem PDV-a

Vukašin Vujović, kandidat za odbornika Skupštine opštine Lučani

Vukašin Vujović, jedan od kandidata liste Savez za Srbiju – Savez za Dragačevo – Milan Radičević i veterinarski tehničar istakao je da su u dosadašnjem radu u lokalnom parlamentu podneli brojne predloge koji se tiču razvoja poljoprivrede i da ga čak ni pritisci ni nepristojne ponude naprednjaka nisu pokolebale u nameri da te predloge sprovede.

“Mi ćemo obezbediti 20% jeftinije sadnice i opremu za poljoprivredu subvencionisanjem PDV-a”- rekao je Vujović.

Rade Dragović, kandidat za odbornika Skupštine opštine Lučani

I Rade Dragović, poljoprivrednik i kandidat na listi koja na izbore izlazi pod brojem 4 se slaže da su na njihovoj listi najvažniji integritet kandidata i mere koje se odnose na ostanak mladih i razvoj poljoprivrede.

“Mladi poljoprivrednici zaslužuju priliku da ostanu i da žive normalno od svog rada. Zato mi predviđamo otkupljivanje napuštenih seoskih domaćinstava i dodeljivanje onim mladim ljudima koji žele da započnu proizvodnju”- rekao je Dragović.

Milan Radičević, kandidat za odbornika Skupštine opštine Lučani

Milan Radičević, nosilac liste Savez za Srbiju – Savez za Dragačevo istakao je da je upravo zbog toga što iza konkretnih mera programa za razvoj poljoprivrede stoje konkretni i pošteni ljudi poput Vukašina i Radeta odlučio da stane na čelo liste. On je dodao da su zajesno napravili plan kako da se budžet za poljoprivredu poveća na 35 miliona i kako da se sprovedu planirane mere.