Савез за Драгачево: 20% јефтиније саднице и опрема субвенционисањем ПДВ-а

Вукашин Вујовић, кандидат за одборника Скупштине општине Лучани

Вукашин Вујовић, један од кандидата листе Савез за Србију – Савез за Драгачево – Милан Радичевић и ветеринарски техничар истакао је да су у досадашњем раду у локалном парламенту поднели бројне предлоге који се тичу развоја пољопривреде и да га чак ни притисци ни непристојне понуде напредњака нису поколебале у намери да те предлоге спроведе.

“Ми ћемо обезбедити 20% јефтиније саднице и опрему за пољопривреду субвенционисањем ПДВ-а”- рекао је Вујовић.

Раде Драговић, кандидат за одборника Скупштине општине Лучани

И Раде Драговић, пољопривредник и кандидат на листи која на изборе излази под бројем 4 се слаже да су на њиховој листи најважнији интегритет кандидата и мере које се односе на останак младих и развој пољопривреде.

“Млади пољопривредници заслужују прилику да остану и да живе нормално од свог рада. Зато ми предвиђамо откупљивање напуштених сеоских домаћинстава и додељивање оним младим људима који желе да започну производњу”- рекао је Драговић.

Милан Радичевић, кандидат за одборника Скупштине општине Лучани

Милан Радичевић, носилац листе Савез за Србију – Савез за Драгачево истакао је да је управо због тога што иза конкретних мера програма за развој пољопривреде стоје конкретни и поштени људи попут Вукашина и Радета одлучио да стане на чело листе. Он је додао да су зајесно направили план како да се буџет за пољопривреду повећа на 35 милиона и како да се спроведу планиране мере.