Poslanici Saveza za Srbiju bojkotovaće sutrašnju sednicu Narodne skupštine

U skladu sa Sporazumom koji smo ponudili narodu i za čije ostvarenje garantovali svojim potpisima, poslanici Saveza za Srbiju će bojkotovati sutrašnju sednicu Narodne skupštine.

U radu republičke i lokalnih skupština nećemo učestvovati sve dok se ne ispune zahtevi protesta “1 od 5 miliona” i omoguće slobodni i pošteni izbori.

Naši poslanici i odbornici će nastaviti da se bore za interese građana, van institucija sistema. Prvi naredni korak biće formiranje Asocijacije slobodnih odbornika, koja treba da omogući saradnju i koordinaciju odbornika u uslovima bojkota rada lokalnih parlamenata.

Ne želimo da budemo deo fasadne demokratije i da time dajemo legitimitet totalitarnom režimu koji guši svako drugačije mišljenje, a političke protivnike tretira kao državne neprijatelje. Želimo da menjamo sistem i da u našu zemlju vratimo kulturu dijaloga, vladavinu zakona i političku pristojnost i normalnost.