Pamflet protiv Bastaća je monstruozan

Gradska organizacija Savez za Srbiju Beograd najoštrije osuđuje crtanje mete na čelu Marku Bastaću gebelsovskim pamfletom koji SNS deli širom Beograda. U letku u kome se Marko Bastać označava kao “ZVER” koji novac otima i od dece, njemu se ne samo presuđuje, već se nad njim izvršava presuda moralnim linčovanjem i podstrehivanjem za svaku drugu vrstu linča.

Nama u Savezu za Srbiju u Beogradu je sasvim jasno da je pamflet proizvod Srpske napredne stranke i monstruoznih ideja Gorana Vesića i Aleksandra Vučića i da je tehnologija identična kao kod satanizacije Olivera Ivanovića. On pokazuje da je celokupna priča proizvod namere da se moralno i na svaki drugi način uništi čovek koji su se, sa svima nama, suprostavlja uništavanju Beograda i kriminalnim poslovima Siniše Malog, Gorana Vesića i organizovane kriminalne grupe koja vlada Beogradom.

Njihov cilj da nas zaplaši je pucanj u prazno jer mi nemamo drugi grad osim Beograda i borićemo se za svaku njegovu ulicu, park, most, istorijsku znamenitost koju Goran Vesić i družina planiraju da sruše ili unište. SZS nije, niti će štititi bilo koga ko je kršio zakon, ali je jasno da je u ovom slučaju reč o političkoj odmazdi.