[VIDEO] Novi pritisci SNS u Lučanima – kandidat SZS pozvan na informativni razgovor

SNS u Lučanima otišao korak dalje – kandidat za odbornika Saveza za Srbiju, Vukašin Vujović i još dve osobe pozvane su na informativni razgovor po prijavi Milivoja Dolovića.

Podsećamo da je to isti onaj čovek koga je Vukašin Vujović snimio kada mu je pre 4 godine nudio zaposlenje u zamenu za odustajanje od kandidature na listi Dveri. Vukašin Vujović ni tada nije podlegao pritiscima, pa neće ni sada ovim najnovijim.

A mi pitamo vlast kako je moguće da se digne tolika hajka zbog napada na aktivistkinju SNS u Lučanima, a ne objavi se javno da je to uradio Slobodan Petrović Pinjo, član SNS-a, a da se sa druge strane kandidati Saveza za Srbiju privode na informativne razgovore i vrši pritisak na njih zbog navodnog cepanja plakata.

Vlast očigledno ne može da sakrije svoju nervozu zbog jučerašnjeg uspešnog protesta u Beogradu pa sad ide iz laži u laž i iz greške u grešku. Poručujemo im da nas ni njihovi batinaši, ni prebijanje opozicionih lidera, niti pozivanja naših kandidata na informativne razgovore neće uplašiti.