Jovanović: Vesić i Mirković upropastili Voždovac

Harangi protiv Narodne stranke, nakon osnivanja mesnog odbora u Jajincima, pridružio se i šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković, koji čak pominje Voždovčane u kontekstu reči „stoka“.

Podsećam gospodina Mirkovića i njegovog šefa Vesića da osuda osnivanja odbora jedne opozicione stranke više priliči fašističkom, nego demokratskom društvu.

Mirković ne razume da posle 10 godina vlasti SNS na Voždovcu, ne može nikako prebaciti krivicu za katastrofalno stanje na stranku koja je osnovana pre godinu i po dana.

Mirković i Vesić nisu izgradili od nule nijednu školu niti vrtić u čitavom Beogradu, a kamoli na samom Voždovcu. Nije im Narodna stranka kriva što u naselju Stepa Stepanović još uvek stoji prazna formirana parcela za vrtić, kao i što nisu izgradili vrtić na Banjici koji su obećavali od 2013. godine.

Godinama obećavaju obnovu ambulanti u Ripnju i Kumodraž selu – i to su slagali.

Neka Mirković pita svog šefa Gorana Vesića zašto je sebi izgradio mauzolej na Cvetnom trgu, dok se preliva septička jama u osnovnoj školi „Vasa Čarapić“ i dok deca Kumodraža nemaju nijedno igralište.

Obećavam građanima Voždovca da ćemo prodati luksuzni vozni park koji je gradska uprava ovih dana sebi obezbedila u vrednosti od gotovo dva miliona evra i da ćemo od tih sredstava izgraditi sve nedostajuće vrtiće, škole i igrališta na teritoriji gradske opštine Voždovac, a od sredstava namenjenih za gondolu na Kalemegdanu – završićemo kompletnu kanalizacionu mrežu u prigradskim naseljima ove opštine.

Beograđani i Voždovčani zaslužuju bolje od dvojca Vesić-Mirković, a njihova nervoza i uvrede jednoj novoj opozicionoj stranci samo pokazuju da su svesni da su kod građana potrošili sav kredit.

Nikola Jovanović, potpredsednik Narodne stranke i šef odborničke grupe “Savez za Srbiju” u Skupštini grada Beograda