Janko Veselinović: Bojkotom protiv rušenja ustavnog poretka

Lider Pokreta za preokret i jedan od lidera Saveza za Srbiju Janko Veselinović nastavio je kampanju bojkota izbora iz Rume gde je u razgovoru sa građanima istakao da je bojkot prolećnih lažnih izbora rezultat koji proizilazi iz Sporazuma sa narodom.

“U ovom dokumentu nastalom iz pobune naroda jasno piše da će organizacija i sprovođenje lažnih izbora predstavljati rušenje ustavnog poretka od strane režima i da organi koji na osnovu njih budu formirani neće biti ni legalni ni legitimni. Svako ko se bavi protivustavnim aktivnostima kad – tad mora da odgovara”, istakao je Janko Veselinović.

“U Sporazumu sa narodom koji je potpisalo preko 200 000 građana stoji da nećemo priznati akte koje takav režim bude donosio i da ćemo se svim sredstvima boriti za uspostavljanje demokratske države.
Bojkot nije cil, on je sredstvo, jedino moguće u situaciji totalne blokade medija, kupovine glasova, ucenjivanja i pretnji i drugih pritisaka koji ne mogu da izrode ništa drugo osim lažnih izbora i nelegalne vlasti”, završio je Janko Veselinović.