Janko Veselinović: Bojkot je boj za slobodne izbore

U kampanji bojkota Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret i jedan od lidera Saveza za Srbiju danas je bio u Staroj Pazovi gde je u razgovoru sa građanima istakao da nam slobodu niko neće doneti i da će ona biti samo naša i zato će biti slađa.

– “Nećemo dugovati Merkelovoj, Trampu, a ni Putinu, pa ni Vučićevom prijatelju Sorošu ili prinčevima iz Emirata. Niko od njih neće nas pozivati na kanabe i diktirati nam da im damo teritoriju ili da damo najplodniju zemlju u Srbiji. Ono što su nam oteli poput PKB-a, Karađorđeva, aerodroma, izvorišta vode uzećemo nazad, a njima ćemo vratiti njihov novac. Pošteno, jer nismo mi od njih dobili novac, luksuzne mercedese i drugo. I više će nas poštovati jer licemere i lažove niko ne voli” – istakao je Janko Veselinović.

Dodao je da bojkot u sebi sadrži reč “boj” i da je to boj za pravdu, istinu, demokratsko uređenje i na kraju za slobodne i poštene izbore i slobodne medije. – Pitam sve vas i sebe samog da li iko želi da živi u zemlji u kojoj novinari RTS-a vređaju zdrav razum građana, a sa javnih frekvencija drugih televizija se emituje nemoral i razvrat. Taj razvrat je u svim domovima u Srbiji, jer građani nemaju izbora. Dovoljno je da upalite TV pa da morate da se stidite zbog programa koji podržava i finansira vaša država – istakao je Veselinović.