Јаић: Заједно са грађанима боримо се за слободне изборе

У Зајечару, данас, као и у целој Србији, истичемо потребу за слободним и поштеним изборима и противљење привиду и обманама у које Александар Вучић увлачи грађане из дана у дан, изјавио је Горан Јаић, секретар Демократске странке у разговору да житељима Зајечара и околине.

Уместо економског бољитка и привредног опоравка, у овом граду је за СНС било битније да на власт врати Бошка Ничића, политичара који годинама уназад преласцима из странке у странку опстаје на челним позицијама, а суштински не доприноси и не ради у општем интересу. Прекомпоновање изборне воље и трговина мандатима је нешто што обележава владавину СНС, а што ће бити трајно онемогућено када на слободним, демократским изборима победи опозиција.

– Није ово кампања против избора. Ми смо за поштене и слободне изборе. Ово је начин да се грађани и ми, сви савесни, одговорни и добронамерни изборимо за право да слободно бирамо. Без притисака и уцена. Без неслободних медија. Без контроле власти у свим областима живота. Заједно са грађанима изборићемо се за праведније и боље друштво и уређену државу – поручио је Горан Јаић, секретар Демократске странке.