Jaić: Zajedno sa građanima borimo se za slobodne izbore

U Zaječaru, danas, kao i u celoj Srbiji, ističemo potrebu za slobodnim i poštenim izborima i protivljenje prividu i obmanama u koje Aleksandar Vučić uvlači građane iz dana u dan, izjavio je Goran Jaić, sekretar Demokratske stranke u razgovoru da žiteljima Zaječara i okoline.

Umesto ekonomskog boljitka i privrednog oporavka, u ovom gradu je za SNS bilo bitnije da na vlast vrati Boška Ničića, političara koji godinama unazad prelascima iz stranke u stranku opstaje na čelnim pozicijama, a suštinski ne doprinosi i ne radi u opštem interesu. Prekomponovanje izborne volje i trgovina mandatima je nešto što obeležava vladavinu SNS, a što će biti trajno onemogućeno kada na slobodnim, demokratskim izborima pobedi opozicija.

– Nije ovo kampanja protiv izbora. Mi smo za poštene i slobodne izbore. Ovo je način da se građani i mi, svi savesni, odgovorni i dobronamerni izborimo za pravo da slobodno biramo. Bez pritisaka i ucena. Bez neslobodnih medija. Bez kontrole vlasti u svim oblastima života. Zajedno sa građanima izborićemo se za pravednije i bolje društvo i uređenu državu – poručio je Goran Jaić, sekretar Demokratske stranke.