Ispred RTV održana izložba o sakrivenoj stvarnosti Srbije

Savez za Srbiju organizovao je ispred upravne zgrade Radio-televizije Vojvodine izložbu “Šest godina propadanja”, povodom šest godina od formiranja koalicije i vlade Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije.

Okupljenima su se, između ostalih, obratili predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović i član predsedništva Narodne stranke i nekadašnji gradonačelnik Novog Sada Borislav Novaković.

“Izložba je posvećena odgovornosti RTV-a za medijski mrak i prikrivanje stvarnog stanja u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji, kao i zatvorenosti pokrajinskog javnog servisa u glavnim informativnim emisijama za opoziciju i sve one koji drugačije misle u odnosu na aktuelnu vlast”, naveo je Janko Veselinović.

Izložba “Šest godina propadanja” prikazuje negativne rezultate šestogodišnje apsolutne vlasti jednog čoveka, a na više od 150 fotografija i dokaza vidi se deo sakrivene stvarnosti u Srbiji, usled medijskog mraka.

Eksponati na izložbi podeljeni su u šest segmenata: ekonomsko propadanje, kadrovi i afere, izborne manipulacije, kriminal i mediji, a štampana je i posebna publikacija kao katalog izložbe.