Да ли је Јуткин повратак почетак “подмлађивања” СНС-а?

Активирање одборничког мандата Милутина Јеличића Јутке, гласовима одборника Српске напредне странке, доказ је да режим не одустаје од “проверених” кадрова.

Савез за Србију оцењује да су кривични поступак и незаконито понашање “плус” за пењање на хијерархијској лествици СНС-а. Након скидања затворског одела и повратка међу функционере СНС-а Милана Божића, председника општине Пожега, за очекивати је да ће ускоро аванзовати и Драгољуб Симоновић, бивши председник општине Гроцка и налогодавац покушаја убиства новинара Милана Јовановића из Гроцке. Након продуженог одмора у Сопоту, за очекивати је да ће Александар Вучић доделити адекватну функцију и Зорану Бабићу, али и ведети криминалног поџемља Дијани Хркаловић. То ће сигурно “допринети” кадровском подмлађивању Српске напредне странке, које је најавио Александар Вучић.

Са оваквим понашањем режима, Савез за Србију неће имати никакве компромисе и против њих ће се борити на сваком месту и свим демократским средствима.