Da li je Jutkin povratak početak “podmlađivanja” SNS-a?

Aktiviranje odborničkog mandata Milutina Jeličića Jutke, glasovima odbornika Srpske napredne stranke, dokaz je da režim ne odustaje od “proverenih” kadrova.

Savez za Srbiju ocenjuje da su krivični postupak i nezakonito ponašanje “plus” za penjanje na hijerarhijskoj lestvici SNS-a. Nakon skidanja zatvorskog odela i povratka među funkcionere SNS-a Milana Božića, predsednika opštine Požega, za očekivati je da će uskoro avanzovati i Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka i nalogodavac pokušaja ubistva novinara Milana Jovanovića iz Grocke. Nakon produženog odmora u Sopotu, za očekivati je da će Aleksandar Vučić dodeliti adekvatnu funkciju i Zoranu Babiću, ali i vedeti kriminalnog podžemlja Dijani Hrkalović. To će sigurno “doprineti” kadrovskom podmlađivanju Srpske napredne stranke, koje je najavio Aleksandar Vučić.

Sa ovakvim ponašanjem režima, Savez za Srbiju neće imati nikakve kompromise i protiv njih će se boriti na svakom mestu i svim demokratskim sredstvima.