Crnogorski režim sprečavanjem Mirovića da uđe u zemlju, dokazao da vodi spiskove nepodobnih

Sprečavanjem prof. Dejana Mirovića da uđe na teritoriju države u kojoj je rođen, potvrđeno je pisanje medija da je Crna Gora zaista napravila spiskove nepodobnih građana Srbije kojima je zbog njihovih stavova zabranjen ulazak.

Crnogorski režim već godinama dozvoljava mnogobrojnim kriminalcima iz Srbije da spas od srpskog pravosuđa nađu u Crnoj Gori iz koje sa svojim crnogorskim “kolegama” rukovode najvećim delom najtežih kriminalnih aktivnosti, uključujući i biznis sa narkoticima. Za sve njih je Crna Gora postala sigurna kuća, dok se u isto vreme poštenim građanima Srbije brani da posete kuće u kojima su odrasli. Ovakvi potezi crnogorskih vlasti, uz kampanju koja se sprovodi i ima za cilj da prikaže kako je Srbija 1918. godine de facto okupirala Crnu Goru, prete da dovedu do dramatičnih posledica po odnose između naše dve države.

Dok se sve ovo dešava, režim u Srbiji, koji je na vlast došao uz niz dogovora sa ljudima iz kriminalnog miljea od kojih mnogi imaju veze sa Crnom Gorom, ćuti.

Savez za Srbiju poziva predstavnike vlasti u obe države da prestanu da zarad svog opstanka na vlasti svađaju dva bratska naroda.