Брутално претучени Борко Стефановић, Бобан Јовановић и Марко Димић

Говор мржње којем смо изложени сви који мислимо другачије од стране Александра Вучића и његових „медијских“ сарадника, довео је данас до онога што стално упозоравамо да ће се десити.

Борко Стефановић, председник Левице Србије и један од оснивача Савеза за Србију, Бобан Јовановић и Марко Димић, активисти Левице Србије, брутално су претучени данас у Крушевцу од стране батинаша наоружаних шипкама уочи одржавања трибине Савеза за Србију.

Услед тежих повреда главе, Борко Стефановић је превезен у Ургентни центар, Јовановићу су избијена два зуба и расечена усна, док је Димић задобио више удараца у главу.

Група батинаша наоружаних шипкама пресрела су Стефановића испред МЗ Расадник у Крушевцу, оборила га на асфалт и бесомучно тукла. Пошто су Стефановићу у помоћ притрчали Јовановић и Димић, нападачи су се обрушили и на њих.

Вечерашњи напад на чланове Савеза за Србију последица је најпрљавије хајке коју режим Александра Вучића свакодневно води против политичких неистомишљеника. Узурпирајући готово целокупан медијски простор, кукавички црта мету на леђа сваког ко се усуди да мисли другачије, а са језика мржње сада су прешли штангле и разбијање глава.

Чим будемо имали нове информације о вечерашњем пребијању Стефановића, Јовановића и Димића, о томе ћемо обавестити јавност.