Brutalno pretučeni Borko Stefanović, Boban Jovanović i Marko Dimić

Govor mržnje kojem smo izloženi svi koji mislimo drugačije od strane Aleksandra Vučića i njegovih „medijskih“ saradnika, doveo je danas do onoga što stalno upozoravamo da će se desiti.

Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije i jedan od osnivača Saveza za Srbiju, Boban Jovanović i Marko Dimić, aktivisti Levice Srbije, brutalno su pretučeni danas u Kruševcu od strane batinaša naoružanih šipkama uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju.

Usled težih povreda glave, Borko Stefanović je prevezen u Urgentni centar, Jovanoviću su izbijena dva zuba i rasečena usna, dok je Dimić zadobio više udaraca u glavu.

Grupa batinaša naoružanih šipkama presrela su Stefanovića ispred MZ Rasadnik u Kruševcu, oborila ga na asfalt i besomučno tukla. Pošto su Stefanoviću u pomoć pritrčali Jovanović i Dimić, napadači su se obrušili i na njih.

Večerašnji napad na članove Saveza za Srbiju posledica je najprljavije hajke koju režim Aleksandra Vučića svakodnevno vodi protiv političkih neistomišljenika. Uzurpirajući gotovo celokupan medijski prostor, kukavički crta metu na leđa svakog ko se usudi da misli drugačije, a sa jezika mržnje sada su prešli štangle i razbijanje glava.

 

Čim budemo imali nove informacije o večerašnjem prebijanju Stefanovića, Jovanovića i Dimića, o tome ćemo obavestiti javnost.