Бошко Обрадовић: Изборна листа СНС слика пропасти Драгачева

Изборна комисија у Лучанима је на јучерашњем састанку утврдила изглед обрасца за прикупљање потписа за предају изборне листе, али нико други од учесника на изборима није имао могућност увида у овај документ док СНС није предала своју изборну листу.

То је већ прва забележена изборна нерегуларност на самом старту изборне трке.

Посебно је занимљив назив изборне листе СНС-а. Поново је Александар Вучић кандидат за председника Oпштине Лучани јер очито да СНС другог кандидата нема. Међу кандидатима за одборнике не налази се ни један од двојице повереника СНС у Драгачеву, ни Слободан Јоловић, актуелни начелник Моравичког округа, ни Александар Пајовић, актуелни директор Дома здравља у Чачку. Слоган листе је Зато што волимо Лучане и Драгачево, чиме се изнова прави погубна подвојеност између горњег и доњег Драгачева која је обележила и претходне 4 године власти СНС у овој општини.

Питам: да ли су и Лучани у Драгачеву и докле ће се више инсистирати на овим поделама које су донеле само штету у претходном периоду.

Изборна листа СНС је најбоља слика пропасти досадашње драгачевске власти. Зато је 16. децембар велика шанса за почетак политичких промена у Драгачеву.

Бошко Обрадовић, један од оснивача Савеза за Србију и председник СП Двери