Aleksić: Bojkot prvi korak u borbi za slobodu, batinaši ispred RTS-a dokaz urušavanja države

Predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da jučerašnji događaji ispred RTS-a, gde je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izbegao susret sa građanima i istovremeno poslao svoje batinaše na narod, pokazuju da će opozicija i građani sami morati da se izbore za slobodu, a bojkot je prvi korak u toj borbi, jer nema nikakvih uslova za održavanje normalnih izbora.

„Događaji ispred RTS-a su i konačni dokaz urušavanja države, jer je Vučić poslao svoje batinaše da ga brane od građana koji ga ne podržavaju. To je i dokaz da će Vučić sve većim pritiskom na narod pokušati da izazove građanske sukobe“, rekao je Aleksić u razgovoru sa građanima Varvarina.

Da je hrabar čovek i državnik, Vučić bi morao da razgovara i sa kako sa građanima koji ga podržavaju, tako i sa onima koji ga ne podržavaju i odgovorio bi na pitanja tri studentkinje, naveo je Aleksić.

„Vučić je, međutim, kukavica koja se lagodno oseća jedino u studiju sa voditeljkama naklonjenim njegovoj politici i kada nema nikoga da mu postavi neprijatno pitanje“, rekao je Aleksić.